• Rødovrevej 139, 2610 Rødovre
  • roedovre-skole@rk.dk

Idrætsdage 2016

Nyhed billede
Efter to hæsblæsende dage med højt humør, sammenhold og kampånd, var det blevet tid til at finde vinderne af Mini OL og OL. Alle holdene har virkelig ydet deres bedste og det var de berømte marginaler der afgjorde hvilke hold der løb afsted med 1. pladsen. Vinderne af heppekonkurrencen blev De blå bævere og vinderne af Mini OL blev Ballonholdet. Vinderne af heppekonkurrencen for de ”Store” blev Fodboldspillerne, mens vinderne af OL blev De stabile æggehoveder. Alle elever, lærere og pædagoger skal have en stor tak for at skabe to fantastiske dage vi glæder os allerede til næste år.
    Peter Hertz den 26-08-2016
    Kære forældre.

Vi ved, at det ikke længere er muligt for at låne Rødovregård til klassearrangementer. Det er en kommunal beslutning, som Rødovre Skole ikke kan ændre, selv om skolebestyrelsen ihærdigt har forsøgt.

Vi er godt klar over også, at fællesskabet i klasserne betyder meget, og derfor vil vi gerne, som en forsøgsordning, gøre det muligt at låne SFO køkken og puderum til klassearrangement.

Vi har vedhæftet retningslinjer og procedure for lån af lokalerne. Vi håber, at I vil få glæde af ordningen, og det vil give børnene og jer mange dejlige klassearrangementer.

På skolens vegne
    Peter Hertz den 26-08-2016
    Kære elever, forældre og personale.

Så er skolens forventningsplakat blevet trykt og klar til at blive mangfoldiggjort på skolen i nærmeste fremtid.
    Formidlingen vil variere fra klasse til klasse, men I kan allerede nu se den her på Intra.
    Vores håb er, at I alle vil bruge plakaten som afsæt til en samtale om, hvad vi forventer af hinanden.
    Plakaten er udarbejdet af skolebestyrelsen i skoleåret 2015/2016.

På vegne af skolebestyrelsen
    Jonna Petersen, formand.

Henriette Machon den 09-08-2016
    Kære forældre og elever.

Vi er blevet bedt om at lægge følgende ud til forældre og elever fra Sikker Trafik

Kære deltagere i Skolekampagnen 2016
    Det er glædeligt at se, at kampagnen ruller ude på landets skoler og i diverse medier.

Vi sender her anden del af kampagnekittet, som I kan bruge til at få sætte fokus på Jeres store indsats og hjælpe kampagnen på vej lokalt:

Rødovre Skoles værdier

Billeder fra sidste skoledag