Nye bøger på læringscenteret!

Se link i bunden, for video med alle bøgerne.

Nyhed billede
Find de nye bøger på nyhedshylden.
    Morten Gislund den 12-10-2017
    Hallen åbnes for 8. og 9. klassse:

Da hændelsen i den gule sal (mandag d. 9.okt.), hvor elever bl.a. har benyttet en brandslukker, nu er lokaliseret til elever fra 7.klassetrin, har vi besluttet, at hallen igen åbnes i pausetiden for 8. og 9. klassetrin fra uge 43.
    Eleverne skal naturligvis fortsat afvente gårdvagten uden for hallen og må kun opholde sig i hallen under opsyn af gårdvagten.
    Elever fra 7.klassetrin må ikke benytte hallen i pausetiden frem til jul.

Husk fortsat at låse indgangsdøren med nøgle, når I forlader hallen efter endt idrætsundervisning.

Ledelsen, Rødovre Skole

Morten Gislund den 09-10-2017
    Gymnastiksalen lukkes i elevpauserne!

Vi har mandag d. 9. oktober været vidne til uansvarlig elevadfærd i gymnastiksalen. Elever havde fået adgang uden en voksen havde været opmærksom og disse elever havde bl.a. oplåst en bagdør og sprøjtet med brandslukkeren (co2).
    Vi har derfor i ledelsen besluttet at lukke for elevers adgang til hallen i pauserne indtil videre og beder alt personale være opmærksomme på, at der kun lukkes elever ind som man selv har undervisning. Vi beder også om, at læreren/pædagogen forlader hallen som den sidste og fører tilsyn med at samtlige døre er aflåste. De personer, som har haft tilsyn i elevpausen flytter deres tilsyn til nordfløj eller vestfløj alt efter hvor de har bedst kendskab til elevgruppen.
    På ledelsens vegne
    Morten Gislund, Afdelingsleder

Peter Hertz den 03-10-2017
    Kære alle.

Efteråret er kommet med en smuk palet af gyldne farver, og det er blevet tid til vores efterårsbrev, som fortæller lidt om, hvad der er sket på skolen.
    God læselyst.

På skoleledelsens vegne