• Rødovrevej 139, 2610 Rødovre

125 års fødselsdag

Peter Hertz den 21-09-2016
    Vedrørende Rødovre Skoles Facebook

Kære forældre på Rødovre Skole.

I begyndelsen af skoleåret skrev vi til jer, at vi gerne ville oprette en Facebookside med små historier og stemningsbilleder fra skolens hverdag, for derigennem at I kunne få et indblik i vores dejlige skole.

Vi oprettede skema på Intra, hvor I kunne tilkendegive, om jeres barn måtte være med på stemningsbillederne.

Desværre har stemmeprocenten ikke være høj. Vi har 640 børn på skole, og 44 % har svaret følgende:

Forældre til 255 børn har sagt ja
    Forældre til 24 børn har sagt nej
    Forældre til 2 børn har stemt blankt.

Det betyder, at vi ikke kan oprette Rødovre Skoles officielle Facebook-side med de intentioner, som var vores baggrund for oprettelsen. Det vil sætte en stor begrænsning på stemningsbilleder fra skolen, når så mange børn ikke må deltage på billederne.

Til alle jer forældre, som har deltaget spørgeskemaundersøgelsen, vil vi gerne sige en stor tak.

Peter Hertz

Peter Hertz den 26-08-2016
    Kære forældre.

Vi ved, at det ikke længere er muligt for at låne Rødovregård til klassearrangementer. Det er en kommunal beslutning, som Rødovre Skole ikke kan ændre, selv om skolebestyrelsen ihærdigt har forsøgt.

Vi er godt klar over også, at fællesskabet i klasserne betyder meget, og derfor vil vi gerne, som en forsøgsordning, gøre det muligt at låne SFO køkken og puderum til klassearrangement.

Vi har vedhæftet retningslinjer og procedure for lån af lokalerne. Vi håber, at I vil få glæde af ordningen, og det vil give børnene og jer mange dejlige klassearrangementer.

På skolens vegne
    Charlotte Ravnebjerg den 14-01-2016
    ÆNDRET ferieplan for 2016-2017  ( pr. 13-01-2016 )

Rødovre Skoles værdier

Skyggespil

Nyhed billede
Heerup museet introducerer 2. og 3. klassetrin til skyggespil. Børnene skal lave "skygge"-skabeloner, som vises på fredag aften til Kulturnatten på rådhuspladsen.

Vredeshåndtering

CapFlow - Vi Fra Rødovre Skole