• Rødovrevej 139, 2610 Rødovre
  • roedovre-skole@rk.dk

Idrætsdage 2016

Nyhed billede
Efter to hæsblæsende dage med højt humør, sammenhold og kampånd, var det blevet tid til at finde vinderne af Mini OL og OL. Alle holdene har virkelig ydet deres bedste og det var de berømte marginaler der afgjorde hvilke hold der løb afsted med 1. pladsen. Vinderne af heppekonkurrencen blev De blå bævere og vinderne af Mini OL blev Ballonholdet. Vinderne af heppekonkurrencen for de ”Store” blev Fodboldspillerne, mens vinderne af OL blev De stabile æggehoveder. Alle elever, lærere og pædagoger skal have en stor tak for at skabe to fantastiske dage vi glæder os allerede til næste år.
    Henriette Machon den 09-08-2016
    Kære forældre og elever.

Vi er blevet bedt om at lægge følgende ud til forældre og elever fra Sikker Trafik

Kære deltagere i Skolekampagnen 2016
    Det er glædeligt at se, at kampagnen ruller ude på landets skoler og i diverse medier.

Vi sender her anden del af kampagnekittet, som I kan bruge til at få sætte fokus på Jeres store indsats og hjælpe kampagnen på vej lokalt:

Charlotte Ravnebjerg den 14-01-2016
    ÆNDRET ferieplan for 2016-2017  ( pr. 13-01-2016 )
  • Henriette Machon den 23-09-2015

FERIEKALENDER FERIEKALENDER 2016-2017 FERIEKALENDER FERIEKALENDER

Så kan de kommende ferier planlægges, for her kommer den nyeste kalender for skoleåret 2016-2017

Rødovre Skoles værdier

Billeder fra sidste skoledag