Tale/hørekonsulent

Pædagogisk Psykologisk
Rådgivning (PPR)
Tlf.: 36 37 70 04

Rødovre Skole har tilknyttet tale-hørekonsulent fra Pædagogisk Psykologisk Rådgivning, Pædagogisk Udviklingscenter

Tale-hørekonsulenten har særlig viden om sproglig og kommunikativ udvikling; f.eks.:
- hvorledes er elevens sprogforståelse?
- hvordan bruger eleven sit sprog i kommunikationen med andre?
- hvordan taler eleven?

Tale-hørekonsulenten samarbejder med lærere og pædagoger om, hvordan elevers sproglige og kommunikative udvikling kan styrkes i dagligdagen. Tale-hørekonsulenten samarbejder altid med forældre om elever med udfordringer indenfor tale og/eller sprog.

I forbindelse med den obligatoriske sprogvurdering i efteråret i 0. Klasse samarbejder tale-hørekonsulenten med børnehaveklasselederen, andre relevante fagpersoner fra skolen og forældre om at styrke elevernes sproglige udvikling.

Elever med specifikke vanskeligheder som svære udtalevanskeligheder, stammen, læbe-ganespalte, hørenedsættelse eller stemmevanskeligheder kan blive tilknyttet specialeansvarlige tale-hørekonsulenter.

Tale-hørekonsulent: Line Holm Poulsen
Mobiltelefon: +45 30768576